Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
Domov     E-ikona     Kontakt SLO ENG
spacer

Merilni laboratorij

Uredi vsebino

Vodilni akreditirani in s strani Urada za meroslovje RS imenovani laboratorij za izvajanje kontrole in overitev števcev električne energije ter merilnih transformatorjev. Izvajamo raznovrstne elektro-energetske meritve, servisiramo, nameščamo ter vzdržujemo napredno merilno infrastrukturo (AMI).  

                                    

 

 
S prihodom pametnih omrežij in še posebej naprednega merjenja smo se začeli prilagajati novim zahtevam na področju meritev. Smo aktivni člani Tehnološke platforme
Smart Grids, sodelujemo s Slovenskim inštitutom za standardizacijo (SIST), razvijamo nove postopke (SAT, SIT..) in ponujamo nove storitve (servis elektronskih števcev, zamenjava števcev el. energije, clean-up..).

Naše dolgoletne izkušnje z različnimi domačimi in tujimi podjetji (
Iskraemeco, Belmet, Landy+Gyr, Siemens,…) ter kakovostno sodelovanje z vsemi distribucijskimi podjetji, Elektro-Slovenijo in ne nazadnje z znanstveno raziskovalnimi in izobraževalnimi inštitucijami (Inštitut Milan Vidmar, Fakulteta za elektrotehniko v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko v Mariboru,…) kažejo na našo močno vpetost in prisotnost pri razvoju novih postopkov in tehnologij. Vse to nam daje odličen izhodiščni položaj pri razumevanju potreb obstoječih in novih strank ter drugih poslovnih partnerjev.

Splošni pogoji poslovanja Kontrolnega organa Laboratorij Elektroservisi za leto 2016